Mijn naam is Arjen.

In mijn vrije tijd  mag ik graag andere mensen helpen, op vakantie gaan en ik hou er van om lekker uit eten te gaan, te genieten en lekker op een terrasje te gaan zitten. En andere hobby’s van mij zijn vissen en bbqen.

In het verleden was ik altijd druk in doen en laten, continu malende gedachten met als gevolg slecht slapen en daarom altijd vermoeid. Doordat ik continu malende gedachten en ideeën in mijn hoofd had zitten, was focus ook regelmatig een probleem. Met regelmaat was ik ziek of had ik last van zware hoofdpijn en/of migraine.  Ook fysiek had ik altijd wel pijntjes. Last van mijn gewrichten, last van mijn knie of enkel. Ik had altijd wel wat. Ondanks dat ik altijd wat had, heb ik er altijd voor gezorgd dat ik optimistisch, positief en vrolijk was.

Altijd klaar staan voor anderen……. Op een gegeven moment was ik er klaar mee. Ik wilde me niet elke dag meer vermoeid voelen, regelmatig ziek zijn en fysiek continu klachten hebben waar de oorzaak niet van gevonden kon worden.

Ik kwam in aanraking met Access Consciousness. Hierdoor naar mijn gevoel luisteren, ik kwam erachter dat een van de tools van Acces Consciousness, genaamd Access Bars een wereld voor mij liet opengaan, ik kreeg rust en ruimte in mijn hoofd, voelde me diep ontspannen en in jaren heb ik niet zo lekker geslapen en me zo krachtig gevoeld. Na een aantal sessies ben ik een compleet ander mens geworden, in positieve zin.  Dat heeft mij doen besluiten me verder te ontwikkelen in Acces Consciousness en haar tools. Ik kan nu zelf hele krachtige sessies geven om andere mensen ook weer in hun kracht te zetten, zowel mentaal als fysiek. Een fantastische bijdrage voor mij en anderen.

Nu streef ik ernaar om zonder oordeel en meningen te leven. Alleen dit al levert zoveel meer rust en ruimte op.

 

Wil jij ook ervaren hoe het is om een leeg en rustig hoofd te hebben en lekker te ontspannen?

Neem contact met mij op voor een sessie waarin ik je gelijk praktische tips & tools kan geven.