Oud jaar & volledig verzorgd Bars® Event 2017

Laat 2017 los en ga volledig ontspannen, met ruimte, energie en met het grootste gemak 2018 in!!

Laten we gezamenlijk nog 1x in 2017 onze Bars® “knallen” en laat los wat we in 2018 niet meer nodig hebben tijdens het Oud jaar & volledig verzorgd Bars Event 2017. Een compleet verzorgde en ontspannen dag die in het teken staat van loslaten van 2017, rust, ruimte en energie creëren voor 2018, nieuwe mensen ontmoeten voor wie jij of die voor jou een bijdrage kan zijn in de toekomst. Maar vooral: gezelligheid en genieten! Laten we met z’n allen compleet ontspannen en met totaal gemak 2018 in gaan en in het nieuwe jaar fantastische dingen creëren.

Wanneer:

29 en 30 december 2017. (minimaal  1 dag)

Locatie:

Op een prachtige plek op de bosrijke grens van Overijssel, Friesland en Drenthe ligt Buitengoed Fredeshiem, een fantastische en unieke locatie met 14 hectare bosrijk gebied waar dit mooie event plaats zal gaan vinden.

Voor wie:

Voor iedereen die tenminste 1x een Acces Bars® class heeft gevolgd, die een heerlijke verzorgde en ontspannen dag wil ontvangen en een bijdrage wil zijn voor zichzelf en voor anderen om alle oordelen, conclusies, besluiten, overtuigingen en gedachten over 2017 los te laten. En er natuurlijk een fantastische en gezellige dag van wil maken!

Dagindeling (globaal):

Vanaf 10.00 uur: ontvangst met koffie/thee

10.45 uur Start programma 

  • 1e Bars® swap
  • Lunch buffet
  • 2e Bars® swap
  • Korte wandeling door de prachtige omgeving
  • Uitgebreide High tea

 17.00 uur: Afsluiting van een prachtige dag

 Volledig verzorgd:

De gehele dag is compleet verzorgd, dus inclusief ontvangst met koffie of thee, een heerlijk lunchbuffet met soep, brood, allerlei soorten beleg en salade. We sluiten de dag met een uitgebreide High Tea.

Prijs:

Deze prachtige en compleet verzorgde kost €56,- per persoon per dag. Betaling kan via bankoverschrijving of contant op de dag zelf (wel €16,- aanbetaling per bank)

 Vervoer:

Eigen vervoer: Gratis parkeren

Openbaar vervoer: Vervoer tussen Bus/NS station Steenwijk en Buitengoed Fredeshiem kan geregeld worden tegen een kleine vergoeding.

 Zelf mee te nemen:

Het doel van dit event is om met ons allen het jaar 2017 achter ons te laten, ons gezamenlijk te richten op de toekomst en er gezamenlijk een fantastische dag van te maken. Om dit event voor iedereen op financieel vlak toegankelijk te houden heb ik er voor gekozen om geen behandeltafels te huren voor deze dagen. Om dit een fantastisch event te laten worden is het verzoek om je behandel tafel/stoel mee te nemen. Neem daarnaast ook je eigen dekens en kussens mee.

 Ps. Ben je nog geen Bars® practitioner of facilitator en wil je dit? Dan kunnen we vooraf nog een class inplannen. Neem voor een class contact met me op: info@manuvestra.nl